Foredrag

Jens Arentzenbook_athenas_foredrag

Skuespiller instruktør, manuskriptforfatter og en af landets absolut mest benyttede foredragsholdere

Jens Arentzen er uden tvivl en af de mest benyttede foredragsholdere i landet, som gang på gang får absolut topkarakterer. Han kan skabe en unik stemning, når han i samspil med publikum løfter taget med sine foredrag om empati, nærvær, kommunikation og motivation – fyldt med masser af humor.

Jens Arentzen er underviser på samtlige elevskoler i hele landet samt på Filmskolen og derudover på Danmarks Radio. Han er vel nok mest kendt som skuespiller i bl.a. “Matador”, hvor han spillede rollen som Ulrik samt i “Een gang strømer”. Han er derudover medforfatter og instruktør til en hel række danske film som eksempelvis “Flamberede Hjerter”. Jens Arentzen har også lavet en del egne produktioner – hvor kan nævnes “Blomsterfangen” og “Solen er så rød”.

Jens Arentzen er en af de førende formidlere indenfor skuespilsteknikker, nærvær, kommunikation og redskaber – både indenfor skuespillerfaget, men i mindst ligeså høj grad i kurser og foredrag for organisationer og virksomheder, der skal præsentere sig både udadtil og indadtil.

Få en oplevelse som I aldrig glemmer! Jens Arentzens foredrag er fantastiske, indlevende, morsomme og med meget høj energi. Der er garanti for en god oplevelse, som samtidig motiverer og flytter publikum! Hør en af landets absolut bedste foredragsholdere. Jens har holdt i tusindvis af foredrag landet rundt.

Kunsten at flytte dit publikum

 • Kunsten at flytte dit publikum er et foredrag (der også laves som kursus), som gør jer i stand til at formidle, så I lykkes med jeres formål – både hos tilhørere og medmennesker generelt. Oplev at de forvandles foran dig. Du får kropssprog, stemmeføring, nærvær og tilstedeværelse til at komme af sig selv.
 • Med dette foredrag får du og dine kolleger lette og befriende redskaber, der gør jer i stand til at gennemføre ægte, indlevende og dynamiske oplæg, konflikthåndtering, salg og motivationssamtaler i organisationen. Et værdiskabende foredrag for dig, der vil styrke kommunikationen. Og så er det underholdende og sjovt som få! Det er også godt til intern kommunikation i en organisation eller virksomhed.

Jens Arentzen – kusken og de tyve vilde heste

Kusken og de tyve vilde heste

 • Med udgangspunkt i Jens Arentzens arbejde både som instruktør og som underviser på teater- og filmskolerne demonstrerer han i dette foredrag begreberne til forvandling – sjovt, bevægende og håndfast. Så vi, som ledere, undervisere, lærere, undervisere, kolleger, vejledere, ansatte, kammerater, kærester, venner og børn, også får realiteter ud af vores ønsker om at ville de andres udvikling. Og måske er det faktisk en rigtig god idé, at vi begynder med…os selv!
 • Bliv ramt, rørt og fokuseret. Få noget med til både hjernen og kroppen – om forskellen på peicer og intervention – og så den magiske kommunikation!

Jens Arentzen – Empati fører til vækst!

Empati fører til vækst!

 • Den faktor, der kommer til at skabe fremtidens vækst.
 • Gennem Arentzens turbo-show vil det blive tydeligt for deltagerne hvilket mægtigt værktøj, man selv kan blive – i mødet med et andet menneske, sin kæreste, sine ansatte, sin kollega, sit barn. Benyt redskaberne til at skabe empati til præsentationer, møder, forhandlinger og til at motivere andre.
 • Helt klart vil Jens Arentzen motivere,begejstre og bevise, gennem tydelige øvelser, værktøjer og anvisninger, som man kan tage med hjem og bruge. Lær hvad udtalt, udlevet empati medfører – det skaber fantastiske resultater – til radikal gavn for det forretningsmæssige såvel som det personlige liv!

Teambuilding og peptalks

 • Udover de ovennævnte foredrag, så laver Jens Arentzen også både foredrag, workshops og kurser omkring motivation og teambuilding.
 • Her kan du blandt andet finde kurser, hvor deltagerne gennem løsning af konkrete opgaver bliver bevidste om egne styrker og svagheder og om rollefordelingen i grupper.
 • Få en helt speciel oplevelse, hvor Jens Arentzen rykker ved deltagerne og giver masser af inspiration til teams. Dette kan gøres på alt fra 2 timer til 3 dage, efter ønske fra jer.

Jens Arentzen – En skæv opvækst

En skæv opvækst

 • Dette er et helt unikt foredrag – både rørende, gribende og inspirerende!
 • Med udgangspunkt i en opvækst i skyggen af en psykisk syg mor fortæller Jens Arentzen om ’skæve’ børn og unges forsvarsmekanismer og reaktioner.
 • Oplev et af de mest gribende og indlevende foredrag i landet, der kombinerer humor og alvor, og som samtidig tør at gå tæt på. Gør jer klar til en oplevelse helt ud over det sædvanlige med dette foredrag! Det er især velegnet til grupper, der arbejder med børn og unge og for udsatte. Foredraget rammer lige i nerven af grupper, der arbejder med andre mennesker med brug for nærvær og empati.

Udfyld en forespørgsel her på Jens Arentzen – det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer. Vi svarer hurtigt.

* indikerer felter der skal udfyldes